AnaSayfa / Genel / Kahve falında mis kokulu çiçek görmek

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sermayesinin boşa gideceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mis kokulu çiçek gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile misin diye sormak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mis gibi kokmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, tebrik edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacı misi sürmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı misi görmek küslükleri gidereceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, üçüncü gözünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında kokulu çiçek görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek güçlükle elde edilecek başarı, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir