AnaSayfa / Genel / Kahve falında gübre yemek

Kahve falında gübre yemek

Kahve falında gübre yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gübre yemek gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Kahve falında hayvan gübresi yemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gübre yemek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresi görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gübre görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Kahve falında toprak ve gübre görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine işaret eder.

Kahve falında gübreye basmak dünyasının bir anda değişeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek gübresi görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir