AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında kendinin büyüdüğünü görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, şansının kötüye gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında kendinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Kahve falında tavuk büyütmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın büyüdüğünü görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında dükkanı büyütmek kazancın devamlı olacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağın büyüdüğünü görmek dünya malına kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün büyüdüğünü görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir