AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımın uzadığını görmek

Kahve falında saçımın uzadığını görmek

Kahve falında saçımın uzadığını görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, güç kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saçımın uzadığını gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eşinin saçlarının uzadığını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında kocasının saçının uzadığını görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek alınganlıkların hasıl olacağına, endişeli durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçının uzadığını görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarınızın uzadığını görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin saçının uzadığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yokluk içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir