AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi doğru yolda ya da yönde ilerlediğinize ikna etmeye çalışabilirler.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek destek göreceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir