AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek o kişiye zararının dokunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir