AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yenileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir