AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet eder.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, günahlarından tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında kardeşinin cezaevine girdiğini görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir