AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek kişinin rahat nefes alacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek başarılı işlere imza atılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevine girdiğini görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya delalet eder.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek haksızlığa uğrayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, dolandırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir