AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini cezaevinde görmek

Kahve falında ölmüş birini cezaevinde görmek

Kahve falında ölmüş birini cezaevinde görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, dileklerinin kabul olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini cezaevinde gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Kahve falında cezaevinde yemek yemek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakının cezaevine girdiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek sosyal konumunun değişeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cezaevinde ağlamak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevine gireni görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını cezaevinde görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında cezaevine gireceğini duymak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını cezaevinde görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, zorluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir