AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinden çıkmak

Kahve falında cezaevinden çıkmak

Kahve falında cezaevinden çıkmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında cezaevine girip çıkmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıkmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını cezaevinde görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında açık cezaevi görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalettir.

Kahve falında cezaevine atılmak büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cezaevinden kurtulmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir