AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevi gardiyan görmek

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Kahve falında cezaevi gardiyan gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında gardiyan olmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gardiyan olduğunu görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, ticarette zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın gardiyan görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan gardiyan görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Kahve falında gardiyan görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gardiyanla konuşmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini gardiyan görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir