AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinden kurtulmak

Kahve falında cezaevinden kurtulmak

Kahve falında cezaevinden kurtulmak borçların kısa sürede kapanacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ticarette öne geçeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Kahve falında cezaevinden kurtulmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki birini dışarda görmek oldukça büyük başarılara, hayatındaki rahatlığın artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevinde girmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında babayı cezaevinde görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında cezaevine gireceğini görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir