AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde olmak

Kahve falında cezaevinde olmak

Kahve falında cezaevinde olmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, para pul sahibi olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Kahve falında cezaevinde olmak gördüyseniz:

  • Öfkelenerek zaman kaybedebilirsiniz, öfkeyi bir kenara bırakıp harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin cezaevinden çıktığını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında cezaevine gireni görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı cezaevinde görmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi cezaevinde görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun cezaevine girdiğini görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir