AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, ele geçen kazancın azalacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin cezaevine girdiğini görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının cezaevine girdiğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cezaevine girdiğini görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cezaevine girdiğini görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin cezaevine girdiğini görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, koltuğunun yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir