AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı cezaevinde görmek

Kahve falında babayı cezaevinde görmek

Kahve falında babayı cezaevinde görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yeni bir eve sahip olacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında babayı cezaevinde gördüyseniz:

  • Aşırılıklar sorunlara neden olabilir.

Kahve falında babasını cezaevinde görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında babayı cezaevinde görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini cezaevinde görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında cezaevini ziyaret etmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevini gezmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sermaye elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşini cezaevinde görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıktığını görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir