AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde kavga etmek

Kahve falında cezaevinde kavga etmek

Kahve falında cezaevinde kavga etmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, takdir toplayacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında cezaevini gezmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevinden çıkan birini görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevinden tahliye görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının cezaevine girdiğini görmek güzel günler geçireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu cezaevinde görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir