AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, malının da eksilmeyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında cezaevinde arkadaşını gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek asla harama bulaşmayacağına, nitelik ve farklılık geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevi arkadaşını görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevine girmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir