AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek

Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek

Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek sevdikleri ile kavuşacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü cezaevinde gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü cezaevinde görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalettir.

Kahve falında açık cezaevi görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, galibiyet kazanacağına yorulur.

Kahve falında birini cezaevinde görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında cezaevinden kaçmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulur.

Kahve falında cezaevinde kavga etmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevi görmek belki ölümler görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir