AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevini gezmek

Kahve falında cezaevini gezmek

Kahve falında cezaevini gezmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevini gezmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Kahve falında cezaevini gezmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Kahve falında cezaevinde olan birinin çıktığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevi görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında cezaevindeki birini görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu cezaevinde görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini cezaevine girdiğini görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet eder.

Kahve falında cezaevinden birini görmek bereket ve huzur geleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir