AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizin çalındığını görmek

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizin çalındığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri hatırlayarak yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyizinin çalındığını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çeyizini görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizini taşımak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz sermek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizlik görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir