AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizini taşımak

Kahve falında çeyizini taşımak

Kahve falında çeyizini taşımak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizini taşımak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında çeyiz taşımak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyizini taşımak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyize bakmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin çeyizi görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz eşyası görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin çeyizini görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir