AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çeyizini görmek

Kahve falında başkasının çeyizini görmek

Kahve falında başkasının çeyizini görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının çeyizini gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında çeyiz satmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kapanan kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz düzmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işarettir.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çeyiz görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz yaptırmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizinin çalındığını görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyiz döşemek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz yorganı görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir