AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz çalındığını görmek

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz çalındığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz çalındığını görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında çeyizinin çalındığını görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz görmeye gitmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın yorulur.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz sermek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizlik tabak görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir