AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyize girmek

Kahve falında çeyize girmek

Kahve falında çeyize girmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyize girmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çeyiz görmeye girmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında çeyize girmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz gittiğini görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin çeyizi sermek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dantel çeyiz görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında çeyizlik eşyalar görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir