AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz gittiğini görmek

Kahve falında çeyiz gittiğini görmek

Kahve falında çeyiz gittiğini görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yüksek bir makama geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet eder.

Kahve falında çeyiz gittiğini gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında evli birinin çeyizini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz taşımak küskünlüklerin oluşacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyize girmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyizlerini görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz çalmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin çeyizini görmek suçlamalardan aklanılacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çeyiz sermek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir