AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz görmeye girmek

Kahve falında çeyiz görmeye girmek

Kahve falında çeyiz görmeye girmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz görmeye girmek gördüyseniz:

  • Zamanı boşa harcamanız veya boş şeylerle vakit geçirmeniz karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında çeyiz görmeye girmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında çeyize girmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz hazırlamak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz evi görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında düğün çeyizi görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz döşemek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz çıkarmak dönmeyen şansın artık döneceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çeyizini görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir