AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz eşyaları almak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizlik eşya görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik eşya almak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz eşyası almak büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik eşyalar görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz eşyası görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir