AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizci dükkanı görmek

Kahve falında çeyizci dükkanı görmek

Kahve falında çeyizci dükkanı görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yenisinin başlayacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizci dükkanı gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında çeyizci dükkanı görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, başarılarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz dükkanı görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kızının çeyizini sermek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çeyize bakmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir