AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyize bakmak

Kahve falında çeyize bakmak

Kahve falında çeyize bakmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, rızık elde edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çeyize bakmak gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Kahve falında çeyize bakmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik bakmak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında çeyiz bakmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin çeyizi sermek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizlik tabak görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında çeyizler görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında çeyiz kamyonu görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir