AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandığa girmek

Kahve falında sandığa girmek

Kahve falında sandığa girmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, muradınıza ereceğinize, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandığa girmek gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında sandığın içine girmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandığa girmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında sandık açmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında kilitli sandık görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında dolu sandık görmek şansın açılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oymalı sandık görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına delalettir.

Kahve falında hazine sandığı görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi sandık görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir