AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz hediye almak

Kahve falında çeyiz hediye almak

Kahve falında çeyiz hediye almak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz hediye almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında çeyiz hediye almak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çeyiz görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz hazırlamak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz bakmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyizini görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizlik yorgan görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyizi gitmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz alışverişine çıkmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir