AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz bakmak

Kahve falında çeyiz bakmak

Kahve falında çeyiz bakmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz bakmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çeyize bakmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Kahve falında çeyizlik bakmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz bakmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz taşımak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında çeyizin gittiğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının çeyizini görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizi gitmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir