AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizini görmek

Kahve falında çeyizini görmek

Kahve falında çeyizini görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında çeyizini gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Kahve falında çeyiz ütülemek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında çeyizlik havlu görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çeyizlik perde görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çeyizini görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz yaptırmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz yıkamak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz hazırlığı yapmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir