AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizi gitmek

Kahve falında çeyizi gitmek

Kahve falında çeyizi gitmek zor bir durumda kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizi gitmek gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek kafasındaki sorunları çözeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında çeyizi gitmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, gelirinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz görmeye gitmek hayatının bir düzene kavuşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden çeyiz çıkarmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizinin gittiğini görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulur.

Kahve falında çeyiz düzmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında kızının çeyizini görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir