AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu işaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret eder.

Kahve falında çeyiz hazırlamak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, aile saadetinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında kızının çeyizini görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının çeyizini sermek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz mağazası görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel çeyiz görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir