AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizlik bakmak

Kahve falında çeyizlik bakmak

Kahve falında çeyizlik bakmak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, canının sağ olacağına, korkularının yok olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kara kara düşünür olacağına alamet eder.

Kahve falında çeyizlik bakmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla ilişkileriniz inişli çıkışlıdır.

Kahve falında çeyize bakmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeyizlik bakmak malvarlığının artacağına, dedikoduya işarettir.

Kahve falında çeyiz bakmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çeyiz görmek sermaye kaybedeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyiz yerleştirmek yeni yatırımlar yapacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çeyizini göstermek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir