AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve incir görmek

Kahve falında ceviz ve incir görmek

Kahve falında ceviz ve incir görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz ve incir gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında incir ceviz görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında incir ve ceviz görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve incir görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve ceviz yemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında incir sattığını görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında incir dağıttığını görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi incir yemek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir