AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dağıttığını görmek

Kahve falında incir dağıttığını görmek

Kahve falında incir dağıttığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında incir dağıttığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Kahve falında incir dağıttığını görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacının kırıldığını görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken incir yemek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında incir yiyen birini görmek hastalıkların şifa bulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalettir.

Kahve falında incir ve kayısı yemek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından incir toplamak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük incir görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında incir dikmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir