AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ceviz görmek

Kahve falında incir ceviz görmek

Kahve falında incir ceviz görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ceviz gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında incir ceviz görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Kahve falında incir ve ceviz görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında incir ve ceviz yemek ruhani önderlik yapacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz ve incir görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pabuç inciri görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir soymak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında incir reçeli almak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir