AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve ceviz yemek

Kahve falında incir ve ceviz yemek

Kahve falında incir ve ceviz yemek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında incir ve ceviz yemek gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında incir ve ceviz yemek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında incir ceviz görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz ve incir görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ve ceviz görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına delalettir.

Kahve falında incir üzüm yemek yeni işler peşinde koşulacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta incir yemek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dalından siyah incir yemek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında incir ve armut yemek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir