AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve bal görmek

Kahve falında ceviz ve bal görmek

Kahve falında ceviz ve bal görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, zorlukların günden güne artacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, parasına da para ekleyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Kahve falında ceviz ve bal gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bal ve ceviz görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bal ve ceviz yemek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret eder.

Kahve falında ceviz ve bal görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli bal görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bal ceviz görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ballı ceviz görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ballı ceviz yemek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, zorlukların artacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ve bal yemek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir