AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal ve ceviz görmek

Kahve falında bal ve ceviz görmek

Kahve falında bal ve ceviz görmek gün sayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, saygınlığa, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve ceviz gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında ceviz ve bal görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ceviz ve bal yemek yeni malların alınacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ballı ceviz görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında cevizli bal görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal ceviz yemek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli bal yemek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işaret eder.

Kahve falında ballı ceviz yemek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve ceviz görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir