AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ve bal yemek

Kahve falında ceviz ve bal yemek

Kahve falında ceviz ve bal yemek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ticaretin açılacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine inanılır.

Kahve falında ceviz ve bal yemek gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Kahve falında bal ve ceviz yemek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı ceviz yemek hayattan bıkmasına neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz ve bal yemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine inanılır.

Kahve falında bal ceviz yemek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında cevizli bal yemek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve bal görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Kahve falında cevizli bal görmek çok zor durumlara düşeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı ceviz görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir