AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı ceviz görmek

Kahve falında ballı ceviz görmek

Kahve falında ballı ceviz görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı ceviz gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında bal ve ceviz yemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli bal görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli bal yemek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve ceviz görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bal ceviz yemek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz ve bal yemek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında ballı ceviz görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ceviz ve bal görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir