AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı ceviz yemek

Kahve falında ballı ceviz yemek

Kahve falında ballı ceviz yemek canın sıkılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında ballı ceviz yemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında ballı ceviz yemek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli bal yemek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bal ceviz yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve ceviz yemek destek için ailesiyle de konuşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz ve bal yemek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal ceviz görmek kazancının daha da artacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında cevizli bal görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ballı ceviz görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir