AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz diktiğini görmek

Kahve falında ceviz diktiğini görmek

Kahve falında ceviz diktiğini görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında ceviz diktiğini gördüyseniz:

  • Eğlencenin dozunu kaçırmamalısınız.

Kahve falında ceviz ağacı diktiğini görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz diktiğini görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor elbise diktirmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir