AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor elbise diktirmek

Kahve falında mor elbise diktirmek

Kahve falında mor elbise diktirmek başarı için fırsatların artacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sebep olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dünya malına kavuşulacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor elbise diktirmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.

Kahve falında mor elbise diktirmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında elbise diktirdiğini görmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Kahve falında abiye elbise diktirmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elbise diktirmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elbise diktiğini görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kazanca kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elbise diktiğini görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında nişan elbisesi diktirmek zor bir duruma düşüleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında elbise diktirmek sağlık problemleri yaşamayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir