AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı gördüyseniz:

  • Olayları büyütmeyin.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek kazançlı çıkacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz yaprağı görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında ceviz yaprağı toplamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapraklı ağaç görmek borçların kapanacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çam ağacı yaprakları görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir