AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak sahip olduğu nimetin artacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaçlar görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında renkli yapraklı ağaç görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında çınar ağacı yaprağı görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek üzüntü duyacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında yaprakları dökülmüş ağaç görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç yaprağı yemek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir